Elkészülhet a Pappa Pia 2

2019 március 26. kedd, 15:46

A Filmalap március elején kétmillió forintos támogatást szavazott meg egy forgatókönyv fejlesztésére, amiről a HVG úgy tudja, hogy a Pappa Pia második részét fedi.

Csupó Gábor zenés vígjátékát a kritikusok kevésbé, a nézők viszont annál inkább szerették. A Szabó Kimmel Tamás, Stohl András, Orosházi Bernadett és Nagy Feró főszereplésével készült Pappa Pia a Filmalap megalapulása óta a hatodik legnézetebb magyar film lett, 227 228 nézőt vonzott be a mozikba.

A HVG éresülései szerint már sínen van a második rész is, amelynek forgatókönyvét Kormos Anett humorista jegyzi, producere pedig Tőzsér Attila lesz.

A Filmszakmai Döntőbizottság 2019. március 6-án publikált határozatában kétmillió forintos forgatókönyv fejlesztési támogatást szavazott meg a Boldogító igen munkacímű projektnek. Nem esik szó viszont Csupó Gábor visszatéréséről a rendezői székbe, helyette a rendezői pozicióra két másik, zenés filmek terén már bizonyított esélyest jelöl meg cikkében a lap: egyikük Madarász Isti, a Hurok és a Szerelem gasztronómiája rendezője, másikuk pedig Fonyó Gergely, a Made In Hungary alkotója.

Forrás: Film.hu, HVG