MOSOLYKA – Majd helyett MOST címmel készül film Udvaros Dorottyával és Csuja Imrével

2019 október 05. szombat, 10:11

Befejeződött Hozleiter Fanny Mosolyka és férje, Sankó Pegasus Envoyé első közös filmjének a forgatása, kezdődik az utómunka.

Az alkotók ajánlója:

Az alkotók saját élettörténetük által szeretnék bemutatni, hogy bármekkora kihívással találkozzon valaki az élete folyamán, van másik út, van szebb jövő, van cél, amiért érdemes minden nap megküzdeni, mert a küzdelmek után mindig ott a csoda.

A Mosolyka – Majd helyett MOST c. önéletrajzi ihletésű film története szerint, miközben napjainkban az emberek egy része a hitetlenkedők völgyében él, van egy tetterős nő – az akarat és a kitartás élő példájaként -, aki társával együtt lelkesíti a körülöttük élőket, magukat, egymást. Mosolyka és Sankó története az elfogadás, a szeretet és az összefogás alapértékeit veszi alapul – de legfőképpen a cselekvés jelentőségét.

Fotó: Gyurkovits Tamás

A film arra keresi a választ, hogyan lehet újra és újra felállni a legreménytelenebb helyzetekből is? Miből meríti Mosolyka az erejét? Mi az, amit Majd helyett MOST érdemes megtenni magunkért és másokért?

A szinopszis szerint Fannynak gyermekként az orvosok 18 évet jósoltak, ma már elmúlt 30 éves, és szándékosan nem használja azt a diagnózist, amit az orvosok bélyegként raktak rá. Így fejlődhet. Bestseller író, aki boldog házasságban él. Mosolyát egy ország ismeri, sokan szeretik különleges stílusát. Előadásainak és életének központi témája az egyén szabadsága, választása, felelőssége. Azt vallja, mindannyian magunk döntjük el, hogy mit hozunk ki az életünkből.

Fotó: Gyurkovits Tamás

Szereplők: Csuja Imre, Udvaros Dorottya, Fanny Mosolyka, Pegasus Envoyé, Cserna Antal, Szalai Kriszta, Nyertes Zsuzsa, Kiss Tibi, Szabó Győző, Kálloy Molnár Péter, Faragó András, Hais Dorka, Hais Fruzsi, Oszvald Marika, Borbiczki Ferenc.