Játék! – Nyerjen jegyet a Rózsavölgyi Szalon előadására! – LEZÁRULT!!!

2017 november 03. péntek, 16:26

Páros belépőt nyerhet a Kérem, én még nem játszottam – Szép Ernő válogatott szerelmei c. darab november 9-i előadására a Rózsavölgyi Szalonba.

 

Kedves Olvasóink! Játékunk lezárult, nagyon köszönjük a részvételt!

 

Ajánló a darab elé:

„Barátom, volt ifjúság és volt szerelem. Csak nem vettük észre.”

A második világháború vége felé járunk, Az egykor sikeres, közkedvelt író gyakran betér egy színházba, hogy újabb és újabb előadások ötletével meggyőzze a direktort, adjon neki munkát, és persze: előleget. De azok az idők már elmúltak, amikor az írónak színpadi sikere lehetett. Miután az igazgatói irodából újra elkergetik, az író az üres színpadra menekül, ahol egy korhadt, régi székre ülve elmereng. Gyönyörű képek és történetek jelennek meg a szeme előtt: az igazgató úr fiatal feleségéről; a nem szép, de nem is tehetséges színésznőről; a teniszrajongó férjes asszonyról; az öngyilkost megmentő ligeti kisasszonyról és megannyi más elbűvölő nőről.

Szép Ernő ragyogó költő és író, a magyar irodalom egyik legcsodálatosabb zsenije. Az ő szerelmes történetein keresztül megismerjük hatalmas szívét és az emberiségbe vetett elképesztő hitét.

Bíró Eszter, Trill Zsolt

Bíró Eszter, Trill Zsolt

Kérdés:

A történet kezdetén hol találkozik Szép Ernő a direktor feleségével, Irinával?

a, egy stadionban
b, egy lepusztult színházban
c, a piacon

A megfejtést november 7-én 12 óráig várjuk a lead@szinhaz.org címre. A helyes választ adók között páros belépőket sorsolunk ki. (Ha nem tudja a választ, segítségére lesz Bíró Eszterrel készített interjúnk, melyet ide kattintva olvashat.)

A nyerteseket e-mailben és telefonon értesítjük!