Csütörtöktől Stohl András vezeti a Class FM reggeli műsorát

2017 április 19. szerda, 14:11

Április 20-án reggel hatkor jelentkezik a megújult Morning Show a Class FM-en Stohl Andrással, Janklovics Péterrel és Pataki Zitával.

A Class Fm rendhagyó online sajtótájékoztatóján most már hivatalossá vált az, amiről eddig meg nem erősített forrásokból lehetett hallani: Stohl András, Pataki Zita és Janklovics Péter műsorvezetésével csütörtök reggel hat órától újraindul a reggeli műsor, a Morning Show.

Miként az új trió elmondta, a műsorra már két hónapja készülnek, és Stohl szerint “mindenbe rendesen belemennek majd, nem lesz mismásolás”, ugyanakkor politizálni nem kívánnak.

Aki nem csak hallgatni, hanem látni is szeretné azt, ami a stúdióban reggelente történik, az videón is nyomon követheti az eseményeket.

Mint ismert, a rádió a tavalyi frekvencia-ügy óta a világhálón sugároz, a korábbi műsorvezető trió, Sebestyén Balázs, Vadon János és Rákóczi Ferenc az Andy Vajna érdekeltségébe tartozó Rádió 1-hez igazolt. A megújuló műsor az interaktivitásra helyezi a hangsúlyt, és valós alternatívát szeretnének nyújtani a reggeli rádióadások palettáján.
Forrás: Facebook, Magyar Nemzet, Index.hu