Hűvösvölgyi Ildikóval és Hartai Petrával jön az Oltári Csajok

2017 június 22. csütörtök, 14:16

Már javában forgatják az RTL Klub új, saját gyártású telenovelláját. A sorozat teljes egészében magyar forgatókönyvből, magyar stábbal és színészekkel készül.

“Romantikus, szenvedélyes, érzelmi alapokon álló telenovella” – mondja az Oltári csajok című, készülő sorozatról annak egyik ötletgazdája, Kalamár Tamás. Az RTL II-n induló sorozat főszereplője három vidékről Budapestre költözött nővér, akik boldogságukat, szerelmüket keresik a városban, ám időnként komoly akadályokat vagy épp egymást kell legyőzniük.

A forgatás két stúdióban zajlik egyszerre, feszített tempóban, reggel héttől este hétig. A producer reméli, hogy az Oltári csajokkal jó érzéseket közvetíthetnek majd a nézők felé, ami korosztály nélkül érthető és befogadható. Persze 12-es karika lesz majd a sorozaton, de azért mindent beletesznek majd, ami ebbe a kategóriába belefér.

A sorozat forgatása már meg is kezdődött az elmúlt hetekben, és már az ősszel látható lesz az RTLII-n. Az Oltári Csajokban mások mellett Horváth Anna, Hartai Petra, Michl Juli, Jaskó Bálint, Dér Zsolt, Ember Márk, Hűvösvölgyi Ildikó, Szabó Gabriella, Nagy Enikő, Tűzkő Sándor, Mohácsi Norbert, Fehér Adrienn, Ilyés Barnabás, Köleséri Sándor és Kanalas Dániel is szerepel majd.