Alföldi Róbert, Nagy Ervin és Szabó Győző is felkerült a hírességek Forbes-listájára

2017 augusztus 01. kedd, 14:53

A Forbes üzleti magazin idén is összeállította a legértékesebb magyar hírességek listáját. A rangsort a pénztermelő képesség, a tartalmasság és a profizmus mellett a közösségi médián belüli aktivitás összevetésével készült. Az újságírók munkájukat médiaszakemberekből álló zsűri segítette.

Nagy Ervin, Szabó Győző, Alföldi Róbert (Alföldi Róbert fotóját Horváth Evellin Lina készítette)

A szerdai számban megjelenő részletes rangsor első néhány helyezettjét a Blikk kapta meg előre. Ebből kiderül, hogy az idei első helyezett Sebestyén Balázs lett, a második az RTL Klub és a Rádió 1 műsorvezetője, a tavalyi győztes Ördög Nóra. A bronzérmes a WMN.hu-t üzemeltető D. Tóth Kriszta lett, őt Majka követi. A rapper-műsorvezető tavalyhoz képest két helyet veszített. A két alkalommal is a lista elején végző Alföldi Róbert idén az ötödik lett. (A 4 év alatt, amióta a Forbes publikálja rangsorát, mindössze hárman szerepeltek minden évben az első tízben, és közülük is Alföldi Róbert érte el a legjobb helyezéseket két első, egy hatodik és egy ötödik helyezéssel.)

A Forbes listájára a tavalyihoz képest új nevek is felkerültek. A legértékesebbek közé került az X-Faktor új mentora, Radics Gigi, a színész Szabó Győző, a modell Mihalik Enikő és Nagy Ervin is. Először szerepel önmagában Sarka Kata is, aki egy hellyel megelőzte férjét, Hajdú Pétert.

Forrás: Forbes, Blikk, 24.hu, Alföldi Róbert Facebook oldala