Sztárfutam: Sipos Imre, Adorjáni Bálint és Bács Péter végzett a dobogón

2017 szeptember 17. vasárnap, 17:48

Elsöprő fölénnyel ért célba az OTP Bank Jótékonysági Sztárfutamának tavalyi bajnoka, Sipos Imre. A színész kétszeres győzelmével történelmet írt, az eddigi futamok során ugyanis még soha senki nem duplázott egymás utáni években. A második helyért őrült tempóban a két újonc, Bács Péter és Adorjáni Bálint vágtáztak.

Sipos Imre (fotó: Nemzeti Vágta)

Sipos Imre (fotó: Nemzeti Vágta)

„Elképesztő volt ismét átélni azt a hatalmas adrenalinlöketet, amit a Nemzeti Vágta képes nyújtani. Mind nagyon izgultunk a verseny előtt és őszintén szólva sokkal keményebb volt az idei futam, mint a tavalyi. A pályát elhagyva majd kiköptem a tüdőm, de nagyon örülök az első helynek és annak, hogy a győzelmemmel 500.000 Ft-tal tudom támogatni a Magyar Lovasterápia Szövetséget” – nyilatkozta Sipos Imre.

Adorjáni Bálint, Bács Péter (fotó: Nemzeti Vágta)

Adorjáni Bálint, Bács Péter (fotó: Nemzeti Vágta)

A két újonc, Adorjáni Bálint és Bács Péter – bár a bajnokot nem tudták megszorongatni – vérre menő csatát vívtak a második helyért, amiből végül Bálint került ki győztesen.

„Egyrészt csalódott vagyok, mert titkon reménykedtem az első vagy második helyben. Igaz, nagyon jól elkaptam a startot, de másfél kört fél kengyellel tettem meg. Másrészt viszont elképesztően felemelő volt az egész verseny, minden másodpercét élveztem. Bálinttal nagyon kemény harcot vívtunk, mert bár az én lovam gyorsabb lett volna, Bálint nagyon ügyesen taktikázott” – mondta Bács Péter a verseny után.

Puzsa Patrícia, Adorjáni Bálint, Sipos Imre, Bács Péter (fotó: Nemzeti Vágta)

Puzsa Patrícia, Adorjáni Bálint, Sipos Imre, Bács Péter (fotó: Nemzeti Vágta)

Az egyetlen hölgy, Puzsa Patrícia elégedett az idei teljesítményével, hiszen a tavaly történtek után egy cél hajtotta csak: végig tudja vágtázni biztonságosan a két és fél kört. Barabás Kiss Zoltán számításai viszont nem jöttek be, győzelem helyett utolsóként ért be a célba a tapasztalt lovas.  Sipos Imre 500.000, a többi induló 200.000 Ft-tal támogatja választott alapítványát elképesztő teljesítményével.