Like a Rolling Stone – Gryllus Dorka, Ónodi Eszter és Thuróczy Szabolcs is sztárvendég lesz

2017 szeptember 25. hétfő, 15:21

Az elmúlt 50 év legnagyobb világslágerei a beat-korszaktól a 90-es évekig. Október 2-án Gryllus Dorka, Ónodi Eszter, Pásztor Anna, Simon Kornél, Tompos Kátya és Thuróczy Szabolcs lesz a sztárvendég a MOMKultban.

A Cseh Tamás produkciót 2015 óta minden januárban színpadra állító Get Closer Concerts ezúttal egy világsláger válogatással táncoltatja meg a nagyérdeműt, melyhez a fergeteges hangulatot a Chris Mattheisen és a Bonus Track Band szolgáltatja, olyan neves művészekkel kiegészülve, mint Ónodi Eszter, Gryllus Dorka, Tompos Kátya, Pásztor Anna, Simon Kornél és Thuróczy Szabolcs.

A Chris Mattheisen és a BONUS TRACK elnevezésű formáció 2009-ben alakult. Tagjai: Giret Gábor és Kottler Ákos rutinos, több nagy zenekart megjárt zenészek, Hudák Imre és Fényes Gábor szintén sok éves zenei múlttal rendelkeznek, a két frontember, Suga János és az amerikai származású Chris Mattheisen pedig a zenélés mellett – nem mellékesen – hazai nagyvállalatok topmenedzserei.

Repertoárjuk esszenciális válogatás a Rock’N’Roll, Funky, Rythm&Blues és West Coast stílus ismert slágereiből a 60-as évektől egészen a napjainkig. A Like a Rolling Stone produkció Bob Dylan azonos című daláról kapta nevét, nem véletlenül: Dylantől kezdve Joplinon, Hendrixen és a Beatlesen keresztül Lenny Kravitzig érintik a rocktörténet fontosabb állomásait.