Számos színész futott a hétvégi Vivicittán

2018 április 17. kedd, 16:30

A színpadi munkához is elengedhetetlen a kondíció.

Közkedvelt táv volt az egyéni félmaraton a színészek között: Kedvek Richárd, Kondákor Zsófia, Lévay Viktória (Játékszín), Magyar Bálint (Madách Színház) Nagy Balázs (Győri Nemzeti Színház) és Pásztor Ádám (Karinthy Színház, Pesti Magyar Színház, Madách Színház) teljesítették a távot.

Thuróczy Szabolcs, Ónodi Eszter és Kovács Lehel

Thuróczy Szabolcs, Ónodi Eszter és Kovács Lehel

A Valami Amerika 3. színészeiben sok közös vonás van a művészet szeretetén kívül. Ónodi Eszter, Thuróczy Szabolcs és Kovács Lehel triójának érdekessége, hogy az Aranyélet sorozatban is együtt szerepelnek. A forgatások szüneteiben a futás is szóba került, ekkor döntöttek egy közös félmaraton teljesítésében. Először a filmbéli Miklós család váltóját tervezték – Eszter és Szabolcs férj és feleség a történetben – de a gyerekeiket alakító két fiatal színész nem állt kötélnek. Így esett a választás a sorozat első évadjában szereplő, szintén rendszeresen futó Kovács Lehelre.

Vecsei H. Miklós szintén egy trióban állt rajthoz. Makovinyi Tibor táncművész, koreorgráfus a Midicitta 7 km-es számát teljesítette, míg Andrádi Zsanett színésznő a klasszikus Vivicittá 10 km-es számban indult.