Zseblámpával Bajor Gizi nyomában – Színháztörténeti Villaséta a Színészmúzeumban

2018 június 24. vasárnap, 7:33

A Budapest Beyond Sightseeing legújabb sétájának premierjén bepillanthatunk a magyar színjátszás nagyasszonyának izgalmas életébe.

Bajor Gizi

Bajor Gizi

A Budapest Beyond Sightseeing felhívása:

Kalandozzon velünk titkos helyszíneken, egy titokzatos élet nyomában! A Budapest Beyond Sightseeing legújabb sétájának premierjén bepillanthatunk Bajor Gizi, a magyar színjátszás nagyasszonyának izgalmas életébe. A művésznő hajdani otthonának szalonjában, a manzárdban, a pincében és a rejtett zugokban pályatársak, egykori szerelmek, barátok visszaemlékezéseiből tudhatjuk meg, milyen babonák kapcsolódnak a színésznő fellépő ruháihoz, milyen trükkel mentette meg férjét a II. világháborúban, és megismerkedhetünk a Bajor-villa neobarokk épületével is. A gasztronómiai meglepetéseken felül végül arra is fény derül, milyen krimibe illő fordulat vetett véget a színésznő életének.

A Budapest Beyond Sightseeing csapata több mint 10 éve vezet szocio-kulturális városnéző sétákat Budapesten. A kezdetekben elsősorban a VIII. kerületben kalauzolták az érdeklődőket, de egy ideje már a város más területei felé is kikacsintgatnak, különösen a Belváros és Óbuda irányába. Mára specialitásukká vált, hogy a város mélyére hatolva, annak valódi arcát, lakóit mutatják be. Céljuk, hogy programjaik során a múlt és a jelen átélhetővé, megérthetővé váljon. Törekszenek rá, hogy vendégeik velük, egymással és a várossal is interakcióba lépjenek. Ezért kreatív eszközökkel, minőségi turisztikai programokat szolgáltatnak.

Zseblámpával Bajor Gizi nyomában – Színháztörténeti Villaséta
Időpont:  2018. június 30. 19:30 óra
Helyszín:  Bajor Gizi Színészmúzeum (1124 Budapest, Stromfeld Aurél út 16.)

Részvételi szándékát kérjük, jelezze az alábbi elérhetőségeken:
Szász Nóra (E-mail: szasz.nora@flowpr.hu |Tel: 06/20-771-8719)

 
 

Kapcsolódó anyagok