Árva gyermekek történeteiből készít színdarabot az Aurora

2018 július 08. vasárnap, 14:22

Az Aurora Film és Színház Egyesület lehetőséget ad arra, hogy a Cseppkő Gyermekotthon lakói megmutathassák álmaikat. Az ő történeteikből írnak színdarabot, melyben a gyermekek ismert színművészekkel játszhatnak.

Ha szeretne hozzájárulni az előadás elkészítéséhez, utalja el az adományozni szánt összeget az alábbi számlaszámra:  OTP Bank: 11721002-21455357-00000000 (kérik a közlemény rovatba beleírni: nekedszolataps), vagy keresse az adománygyűjtő dobozokat Budapesten: Yellow Zebra Bar, Kazinczy utca 5.; Edison Bar, Jókai utca 23.

A videóban szerepel: Hámori Gabriella, Pálos Hanna, Lovas Rozi, Pindroch Csaba, Vilmányi Benett Gábor, Kovács Tamás, Miklós Marcell, Zombola Péter – a színdarabban szereplőkkel való egyeztetés jelenleg is zajlik.

Az Aurora Film és Színházat 2014-ben alapította Kreszner B. Zsófia, Aurora Art néven. A céljuk az volt, hogy a prózát, a táncot, a filmet és a levegőakrobatikát egy teljesen új és progresszív szemlélettel közelítsék meg és szerettessék meg a nézőkkel. Az időről-időre változó összetételű társulatot profi színészek alkotják, akik elkötelezett hívei a modern és szabad művészeti irányzatoknak, valamint a művészi igényességnek.