“A Micimackó maga az élet” – Új hangoskönyvét dedikálja Alföldi Róbert

2018 október 22. hétfő, 8:51

Alföldi Róbert tolmácsolásában hangzik el Milne Micimackója azon a kiadványon, amely a Hungarotonnál jelent meg szeptemberben. November 23-án dedikált példányhoz is juthatunk.

Alföldi Róbert a hangoskönyvről:

“Valamiért másodszor történik nagy találkozás a Micimackóval. (Érdekes, hogy sem gyerekkoromban, sem később, amit még mondjuk fiatal éveknek lehet nevezni, nem sikerült összefutni Róbert Gidáékkal.) Aztán pár éve – vagy lehet, hogy több is az már, nem nagyon jó az időérzékem, ha éveket kell számolni – találkoztunk a Magyar Televízióban. És nem csak vele, hanem Darvas Iván Fülessel, Kállai Ferenc Micimackóval, Garas Dezső Tigrissel, Törőcsik Mari Malackával, Tábori Nóra Zsebibabával, Tordy Géza Nyuszival, Máthé Erzsi Kangával, Bodrogi Gyula Bagollyal egy csodálatos forgatás kapcsán. És ha addig nem is, de akkor a szívem legmélyére költözött a Micimackó. És azóta is ott lakik. Mosolyog a lelkem, ha csak egy mondat vagy fejezet, vagy szereplő megjelenik az emlékeimben. A Micimackó maga az élet. Az az élet, ami esetlen, nehéz, fájdalmas, de szeretetteli és csodálatos. És még valami… Ezt a felvételt Panka kutyám (2003–2017) emlékének ajánlom. Ugyanabban a legbelső szegletben vannak a szívemben. És ennél többet nem tudok mondani a Micimackóról.” (Alföldi Róbert)

Ha te is szeretnél egy dedikált példányt, szeretettel várnak a Libri Allee Könyvesboltban 2018. november 23-án, pénteken 18 és 19 óra között!

A hangoskönyvet keresd az ismert könyvesboltokban, vagy vedd meg a helyszínen:
Bookline: https://bit.ly/2LLOE3w
Libri: https://bit.ly/2zBPurD
Líra: https://bit.ly/2y8za0E
Móra: https://bit.ly/2CUl72Q