Osztálytalálkozó 2.0 – Közönségtalálkozó és extra tartalom a Bem moziban

2018 november 23. péntek, 17:59

1995-ben a Színművészeti Főiskolán 12 fiatalember diplomázott Horvai István és Kapás Dezső színész osztályában. 12 olyan színésznövendék, akik nem választották egymást, mégis 4 éven keresztül együtt töltötték a nap 24 óráját.

A végzett színészekből mára ismert és elismert művészek lettek. Az Osztálytalálkozó című dokumentumfilm feleleveníti az elmúlt 25 év eseményeit, sok humorral, archív felvételekkel, közös visszaemlékezésekkel. …erről és még nagyon sok minden másról szól az Osztálytalálkozó című film.


A film egy olyan közösségről szól, amelyik 4 éven keresztül, napi 24 órában összezárva élt. Az Osztálytalálkozó 12 olyan művész portréja, akik 25 évvel ezelőtt csak arra vágytak, hogy bekerülhessenek a Színművészetire. Mit gondolnak most? Elégedettek? Erre számítottak? Mire készítették fel őket a mestereik? Megmaradt-e a régi szenvedély? A történetet a személyes interjúk és egy közösen eltöltött nap teszi kerekké.

Az osztálynévsor: Anger Zsolt, Fekete Tibor (Ernő), Gregor Bernadett, Hajdú Steve, Kamarás Iván, Keszég László, Kéri Kitty, Marozsán Erika, Németh Mónika, Schell Judit, Széles Tamás, Ujvári Csaba. A tanárok: Horvai István, Kapás Dezső, Gálffi László, Szarvas József, Benedek Miklós, Sinkó László, Vámos László, Máté Gábor, Ascher Tamás, Kútvölgyi Erzsébet, Iglódi István és még sokan mások.

OSZTÁLYTALÁLKOZÓ 2.0
Az OSZTÁLYTALÁLKOZÓ c. film vetítése a BEM MOZIBAN.
2018. november 28. 18.00
Közönségtalálkozó és extra tartalom: Kimaradt jelenetek + bakik + titkos színészmesterség vizsga részletek + osztálytársak. Aki már biztosan jelen lesz: Schell Judit, Hajdu Steve, Ujvári Csaba + a késők.