Színészek is támogatják az SOS Gyermekfalva lakóit

2018 december 07. péntek, 16:42

Az adománygyűjtés népszerűsítésére színészek is ellátogattak az Arena Mall-ba.

A szervezők közleménye:

Az idei advent a jótékonyság jegyében telik az Arena Mall-ban. A bevásárlóközpont rendhagyó adománygyűjtő akciót indított, melynek célja az SOS Gyermekfalvakban élő gyermekek és családok támogatása – a vásárlók segítségével.

December 4-én az adománygyűjtés népszerűsítésére celebek, sportolók, énekesek, influencerek és vloggerek jöttek el az ARENA MALL-ba. Mindannyian tekerték a kerékpárokat és buzdították rajongóikat, közösségi média követőiket, hogy csatlakozzanak az akcióhoz és adományozzanak az SOS gyerekek javára. Gájer Bálint az SOS Jószolgálati Nagyköveteként lépett fel a rendezvényen. Az ő produkcióját követően a Füri ZeneTér produkció Puskás Péterrel és barátaival közösen zenélt.

Többek között az alábbi hírességek jelentek meg személyesen, hogy támogassák a jó ügyet:

Vágó Piros, Gájer Bálint, Puskás Péter, Kökény Tamás, Détár Enikő, Fehér Adrienn, Dr. Tóth Frank, Jan De Brandt, Ripli Zsuzsi, Kulcsár Edina, Csuti, Szatmári Orsolya, Bencsik Emerencia, Burai Krisztián, Kucsera Gábor, Opitz Barbara, Dezső Bence, Markó Rebeka, Pál Bianka, Jung G., Megyeri Csilla, Chajnóczki Balázs, Mészöly Géza, Herczeg Dávid, Ujvári Zoltán Szilveszter, Rácz Gergő, Igni, Lombos Úr, Ábrahám, Lévai, az Utánpótlás Akadémia Kistext SE, a körmendi kosárlabdások, a veszprémi futsalosok, a kaposvári röplabdások, az Újpest U19-es futballistái és még sokan mások.