Helló, tesó! – Koltai Judit és Koltai Róbert a dokuportré sorozat vendége

2018 december 31. hétfő, 15:11

A Helló, tesó!  D. Tóth Kriszta és D. Tóth András saját fejlesztésű dokuportré sorozata, amelyet a Spektrum Home csatorna megbízásából a WMN Produkció gyárt.

A Helló, tesó! egy műsor testvérektől, testvérekről, nemcsak testvéreknek. A két riporter vendégei ezen a héten Koltai Judit és Koltai Róbert. Igazi nagy utazás térben és időben a színművész testvérpárral, a gyerekkori gangos háztól Dunaújvárosig, két szép, néha szomorkás, de leginkább vidám életút bemutatásával.

Koltai Róberttel és nála kilenc évvel fiatalabb húgával, Judittal eltölteni egy napot, igazi ajándék – legszívesebben receptre írnánk föl mindenkinek. Egyszerre nosztalgikus, megindító és szórakoztató, ahogy a családi történeteiket mesélik, és kiderül, mit kaptak a szüleiktől, honnan jött a családjukba a színészet iránti legyőzhetetlen vágy, milyen környezetből indultak, hol töltötték a gyerekkoruk egy részét, és hogyan élik meg azt, hogy Róbert sokkal ismertebb, mint Judit. Dunaújvárosba utaztunk velük, gyerekkoruk egyik fontos helyszínére, amit akkoriban még Sztálinvárosnak hívtak, és nagyjából úgy kell elképzelni, mint ahogy a Koltai Róbert által rendezett Csocsó című filmben láttuk. Éneklés a kocsiban, ősbemutató András közreműködésével, a végén pedig egy egészen felejthetetlen három perc… nem ragozzuk tovább, nézzétek meg, ha valami maradandót és szépet szeretnétek látni” – írta D. Tóth Kriszta.