Woman Power – Eszenyi Enikő és Palya Bea a MEMO színpadán

2019 március 16. szombat, 8:02

Még mindig nem mindennapos, hogy egy nő kerüljön vezető pozícióba. Mi motiválja őket? Hogyan segíti, vagy éppen gátolja őket nőiségük? Mennyit tapasztalnak az előítéletekből, és dolgoznak-e azon, hogy legyőzzék azokat? Kikkel nehezebb elfogadtatni a vezető szerepet, a női, vagy a férfi beosztottakkal? Vajon az üzleti, vagy a művészvilágban könnyebb egy női vezető helyzete?

Eszenyi Enikővel, a Vígszínház igazgatójával, Dr. Fábián Ágnessel, a Henkel ügyvezető igazgatójával és Palya Bea énekesnő, dalszerzővel Gyárfás Dorka beszélget március 20-án a MEMO Pódiumon.

A MEMO szeptemberben nyitotta meg kapuit a Wesselényi utcában. Elsősorban workshopok és tréningek helyszíne, de van egy 150 fő befogadására alkalmas előadóterme, melybe tulajdonosai hármas programsorozatot álmodtak meg: MEMO Pódium – kultúra, MEMO Science & Innovation – tudomány, MEMO LEadersHUB – vezetői programok. 2019. március 20-án 19:30-tól a MEMO Pódium WOMAN POWER – nőként irányítva kerekasztal beszélgetéssel indul útjára a három sorozat. Eszenyi Enikővel, Palya Beával és Dr. Fábián Ágnessel, a Henkel Magyarország Kft. ügyvezető igazgatójával Gyárfás Dorka beszélget arról, milyen ma női vezetőnek lenni.

A MEMO Pódium színpadára a művészet világából érkezett vendég lép fel, aki saját élményeinek megosztásával inspirálja a hallgatóságot, hogy az este témájában – legyen szó kiégésről, női és férfi vezetőkről, történetmesélésről, hatásgyakorlásról, vagy éppen kudarcokról – a kultúra különleges világán keresztül kapjanak új impulzusokat, megoldási lehetőségeket. A meghívott művészhez a kerekasztal-beszélgetések során az üzleti világ szereplői is csatlakoznak, így közösen azonosítva a párhuzamokat és a különbségeket a két világ között.