Jótékonysági garázsvásár és bolhapiac a Hatszín Teátrumban

2019 április 13. szombat, 22:03

Nagy tavaszi jótékonysági garázsvásárt és bolhapiacot rendez a Hatszín Teátrum április 13án 13:00 és 20:00 óra között.
A szervezők ajánlója: 

Kinőtte a gyerek, ledobtál néhány kilót a tavasz közeledtével vagy csak egyszerűen meguntad a ruháidat, cipőidet, táskáidat? Gyere el, és add el nálunk mindet! Reméljük, te sem fogsz üres kézzel távozni…

Használt ruhák, cipők és táskák, de akár egyéb kiegészítők, csecsebecsék és dísztárgyak, könyvek eladására és vételére adunk most helyet – a Hatszín Teátrum nagy tavaszi jótékonysági garázsvásárán.

Az esemény természetesen jótékony célú is lesz! A „Tarnabod és mi” csoport munkáját támogatjuk. A csapat rendszeresen jár Tarnabodra, hogy segítse a kis Heves megyei település gyermekeit. Itt olvashattok róluk többet: https://www.facebook.com/tarnabodesmi/Szabályok és az eseményen való részvétel feltételei
Minden jelentkezőnek igyekszünk biztosítani helyet, cserébe némi helypénzt kérünk, ennek összege: 2.500,- Ft. (jelentkezni privát üzenetben lehet!)
A szabály egyszerű, aki eljön, az vállalja, hogy az első eladott darab árát egy üvegedénybe helyezi, és az itt összegyűlt összeggel támogatja a „Tarnabod és mi” csapatot. Természetesen adhattok több támogatást is.

Amit még kérünk, hogy tartsál szem előtt
– Ne akar olyasmit eladni, amit a kukába dobnál.
– Amennyiben ruhákat hozol, kimosott és vasalt darabokkal gyere, olyat hozzál, amit te is felvennél.
– Javasoljuk, hogy olyan árakat szabjál meg, amelyet te is reálisnak tartanál. A váltópénzre is érdemes gondolni.
– Szívesen látjuk a gyerekeket is, sőt örülünk, ha őket is arra tanítjátok, hogy adni jó, és amúgy a móka mellett egy jótékony dologra is gyűjtünk.