Elviszlek magammal – Mogács Dánielt kérdezte D. Tóth Kriszta

2019 június 20. csütörtök, 11:19

D. Tóth Kriszta a héten Mogács Dániellel beszélgetett a WMN magazin Elviszlek magammal című műsorában.

Hiába tette országosan ismertté a nevét, ma már mégis egy kommunikációs hibának tartja Dr. Mogácsot, a saját magáról elnevezett, nem túl szimpatikus alteregót Mogács Dániel. A színészből lett humorista őszintén mesélt az Elviszlek magammal legfrissebb epizódjában az egyik legnagyobb gyerekkori bakijáról, valamint arról is, hogy miért kellett E. T. miatt pszichológushoz járnia.

D. Tóth Kriszta otthonról a Dumaszínházba fuvarozta Mogács Dánielt, és útközben szóba került a humorista megítélése is, amely egy bizonyos karaktere miatt még mindig kettős:

„Az az igazság, hogy most tanulom meg, hogy mindig kicsit többet gondoltam magamról, mint amennyire jó vagyok. Valahogy előrevetítettem, hogy mi az, ami lehet belőlem. Bizonyos anyagaimat, amik lementek a tévében, nem kellett volna leadni, mert színházi vagy félszínházi előadások voltak. Mint Dr. Mogács, például. Mivel nem látod az elejétől a végéig, nem tudod, hogy mért áll ott az a hülye nyakkendőben és napszemüvegben, és miért ordibál meg szid mindenkit. És ezeket eltaktikáztam keményen, de hát mindegy, folyamatos tanulás ez az élet. […] Elszomorított egy kicsit, mert szerettem azt a karaktert, de rengeteg ember azt hitte, hogy én az a karakter vagyok” –fogalmazott Mogács Dániel.

A humorista azonban tanult a hibájából, és azt tapasztalja, amióta tudatosabban figyel arra, hogy mit közvetít a nézőknek, kevesebben értik félre. Ezt annyira profin szeretné űzni, hogy saját kommunikációs csatorna, egyfajta „Mogács-magazin” indításán gondolkozik – erről is mesélt az Elviszlek magammal e heti adásában.