Megjelent a Budapest Design Map – Mácsai Pál, Gryllus Dorka és Rujder Vivien is népszerűsíti

2019 július 22. hétfő, 9:00

Idén újra kézbevehetjük a fővárosi dizájnszcéna átfogó, frissített útmutatóját, a Budapest Design Map-et. A térkép 150 válogatott dizájnlokáció koordinátáiban segít eligazodni.

2019-ben, a feltüntetett pontok között elsősorban magyar dizájnerek üzletei, bemutatótermei, műhelyei, galériák kaptak helyet, de szerepelnek a térképen nemzetközi dizájnbútor-forgalmazók, vásárok, speciális tanműhelyek és egyéb olyan helyszínek is, melyek a külföldi turisták érdeklődésén kívül számot tarthatnak a hazai dizájnrajongók kíváncsiságára is.

A Budapest Design Map népszerűsítésére közismert, a dizájn és az adott helyszínek iránt elkötelezett sztárokkal videósorozat is készült. Az Örkény Pontot Mácsai Pál színművész, az Örkény Színház igazgatója, az ARTISTÁ-t Gryllus Dorka, a Katona K:önyv és Bolt-ot Rujder Vivien, a Prezent-et Balla Eszter színművészek mutatták be.

A videók a Design Hét Budapest Facebook-oldalán és Youtube-csatornáján lesznek megtekinthetők. Az ingyenes kiadvány több tucat belvárosi helyszínen érhető el, a pontos terjesztési pontokról a Design Hét Budapest Facebook-oldalán található naprakész információ.