Malchiner Péter rendhagyó előadássorozatot tart a Spirit Színházban

2019 október 02. szerda, 13:25

Négy alkalommal vehetnek részt az érdeklődők 2019 októbere és decembere között az egykori színész, Malchiner Péter rendhagyó előadássorozatán a Spirit Színházban.

Malchiner Péter

A Spirit Színház ajánlója:

A program azoknak szól, akik szeretnék érteni saját szerepüket és kihasználni lehetőségeiket az életben, illetve példaértékű emberektől igyekeznek pozitív megerősítéseket kapni az önmegvalósításukhoz. Az est egyik felében a szakember tart előadást, a második részben pedig részt vesznek meghívott beszélgetőpartnerei is: Hámori Barbara televíziós producer, Csonka András színművész, Csutka István extrém túrázó és Zorán énekes. Minden résztvevő a saját élettapasztalatának, szakmai tudásának megfelelően igyekszik válaszokat adni azokra a kérdésekre, melyeket az előadás feltesz. Mi a küldetésünk ebben az életben, hogyan találom meg a boldogságom, hogyan valósíthatom meg magamat?

„A jóllét az értelmezésemben nem anyagi (csak), hanem inkább teljes kiteljesedést jelent. Ehhez mindenkinek egy saját útja vezet. Nincsen ebben semmi elvont, vagy bonyolult dolog. Egyszerűen értenünk kell magunkat, és sokat kell dolgozni ennek a jólléti állapotnak a megtalálásáért és főleg fenntarthatóságáért. Ez egy út, egy folyamat, és nem egy egyszeri állapot” – vallja Malchiner Péter. A szakember három karriert tudott sikeresen felépíteni. Ismert színészként váltott a kilencvenes években a menedzsment irányába. Milliárdos cégeket épített, vezérigazgató volt nemzetközi telekommunikációs és média cégek élén. 10 éve továbbképezte magát, és azóta Európa több országában tart rendszeresen előadásokat, publikál magazinokban, illetve nemzetközi vállalatok top menedzsmentjének tart tréningeket és workshopokat. A személyiségpszichológia- és diagnosztika elismert szakértőjeként tartják számon. You are more! című könyve több országban megjelent és bestseller lett. 

Többezer óra coaching és szeminárium után döntött úgy, hogy szélesebb közönség számára, élvezhető formában is szeretné eljuttatni azt a fajta meggyőződését, hogy You are more!™, azaz, hogy mindenkiben sokkal több van, mint amit sejt és kihoz magából. Így született meg ez a szórakoztató, elgondolkodtató és cselekvésre ösztönző est, melynek vendégei abban segítenek, hogy a saját példájukon és személyiségükön keresztül jussanak az előadásba is bevont nézők egy új elképzelésre magukkal kapcsolatban, és lehessenek hosszútávon többek.