Adventi mesék Thuróczy Szabolcs, Peller Anna, Scherer Péter és Pokorny Lia előadásában

2019 december 25. szerda, 10:49

Négy mese, négy színész előadásában a WMN gyerekeknek készült videósorozatában.

A wmn.hu ajánlója:

Nagy izgalommal mutatjuk meg nektek a WMN első, kifejezetten gyerekeknek készült videós tartalmát: egy adventi mesesorozatot, amelyben mostantól négy héten át minden vasárnap egy-egy remek színész olvas… Mintha csak ott ülnénk velük mi is a nappaliban.

Négy adventi vasárnap, négy édes mese, négy szuper színész előadásában. Kevés projektünk lopta be magát annyira a szerkesztőség tagjainak szívébe, mint az első gyerekeknek készült videósorozatunk.

Tóth Flóra videószerkesztő és Both Gabi meseíró, olvasószerkesztő lázas izgalommal cipelték be a jobbnál jobb mesekönyveket a WMN irodájába az elmúlt hetekben. A tárgyalónkban felolvasóversennyel egybekötött tüzes vita folyt, hogy melyik négy mese kerüljön be a válogatásba, és melyiket ki mondja el.

Végül kiválasztottunk három kortárs magyar és egy angolból fordított mesét, elküldtük őket a felkért színészeknek; Thuróczy Szabolcsnak, Peller Annának, Scherer Péternek és Pokorny Liának, aztán izgatottan vártuk a forgatást. Ahol végül minden összeállt.