Indul a Tavaszi Digitális Gyerekhét a Kolibri Színházzal

2020 május 26. kedd, 15:58

A Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színházzal és a KEDD stúdióval, a kufli animációs rajzfilmsorozat alkotóival együttműködve különleges online mesesorozattal készül a Tavaszi Digitális Gyerekhétre a Magyar Telekom.

A Magyar Telekom a Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színházat segíti, méghozzá az őszre halasztott Egy kupac kufli című darab négy előadására szóló jegyek megvásárlásával és további 1 millió forint egyszeri támogatással.

A Tavaszi Digitális Gyermekhét tartalmai között helyet kapnak Dániel András különleges hangulatú és népszerű meséi is, hogy tavasszal se maradjunk Kufli-élmények nélkül. A kufli animációs rajzfilmsorozat alkotóinak – köztük magának a szerzőnek – tolmácsolásában hallhatjuk kedvenc kufli meséiket a Magyar Telekom Gyermekek otthoni foglalkozására készített előadói online platformján, ahol már most rengeteg tartalommal találkozhatunk. Emellett a Kolibri Színház művészei is előadnak egy-egy általuk választott mesét online.

Május 25. és 31. között gyermeknapi TV-s tartalmakkal, köztük az Egy kupac kufli mozifilmmel, illetve nyereményjátékokkal és izgalmas kuponakciókkal is kedveskedik a Magyar Telekom az egész család számára. További részleteket itt talál.