Cirkuszpedagógiai workshop a Nagycirkuszban pedagógusoknak

2017 február 10. péntek, 11:12

Ingyenes  workshopot tart február 26-án a Nagycirkusz.

A Fővárosi Nagycirkusz közleménye:

Workshop: mit is jelent pontosan manapság: egy adott szakterület iránti érdeklődők találkozóját, melynek célja, hogy közös munkával valami újat, valami innovatívat hozzunk létre.

A mi célunk a rendhagyó órák bevezetésével minden érzékszervre egyszerre hatni, bevonni és partnerként kezelni a gyerekeket, diákokat. Megtapasztaltatni velük, hogy az oktatási rendszerben tanultak, hogyan hasznosíthatók a mindennapi életben. Gyakorlattá varázsoljuk, mindennapivá tesszük számukra a száraz tananyagot.


Ennek kapcsán hívjuk meg Önöket, pedagógusokat és pedagógushallgatókat egy cirkuszi délutánara, melynek keretében először megtekinthetik a Cirkuszi szomszédolás című előadásunkat, majd ezt követően betekintést nyerhetnek a rendhagyó órák szervezésébe, lebonyolításába.

Egy interaktív óra keretében megismerkedhetnek eddigi munkáinkkal, az órák összeállításával, kialakításával és eszközeivel. Célunk felkelteni az érdeklődést Önökben a programunk iránt, és ezáltal közösen tovább gondolkodni a jövőbeni lehetőségekről. 

Az workshopon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Az esemény időpontja: 2017. február 26. 15:00

Helyszíne: Fővárosi Nagycirkusz 1146 Budapest Állatkerti krt. 12/a.