Szerelmesek hete a Nagycirkuszban

2017 február 12. vasárnap, 17:22

A Valentin naphoz kapcsolódóan a jövő hét a romantikáról is szól a Fővárosi Nagycirkuszban. Február 15. és 19. között un. randevújeggyel is nézhetik a szerelmespárok az előadásokat, valamint kivetítők segítségével üzenhetnek is a kedvesüknek.

Duo Romance (fotó: fnc.hu)

Randevú a cirkuszban

A randevújegyet vásárló nézőinek exkluzív helyet biztosít a cirkusz: a mini-páholyokban pezsgőt szervíroznak, valamint egy szál rózsával és egy kis meglepetéssel ajándékozzák meg őket.

A teljese árú, páros jegy vásárlására csak személyesen a Fővárosi Nagycirkusz jegypénztárában van lehetőség. A különleges hangulatot és a felejthetetlen élményt a cirkusz nyújtja hozzá.

Üzenj kedvesednek!

Küldd el szerelmes üzenetedet az info@fnc.hu e-mail címre, és azt az előadás szünetében megjelenítjük a manézsban található kivetítőnkön. (Kérjük a levelében azt is jelöld meg, hogy melyik előadás alatt jelenjen meg az üzenet.)

Duo Romance

A Duo Romance bámulatos előadásban egy szerelmi történet bontakozik ki, melyben testet ölt az elegancia, a harmónia, az érzékiség és a pajkosság. Alexandru és Adelina 11 éve találkozott először a romániai Globus Cirkuszban, ám közös munkájukat csak 6 éve kezdték meg. A két kiváló előadóművész azóta közös produkcióval hódítja meg a világ cirkuszait.

Szerelmes napokat kíván a Fővárosi Nagycirkusz!