Gyereknapi programmal vár a Fővárosi Nagycirkusz

2018 május 23. szerda, 11:47

Május 27-én, vasárnap, gyereknapon számos színes programmal várja a Fővárosi Nagycirkusz a látogatókat.

A Fővárosi Nagycirkusz előtt 13 és 15 óra között Baross Imre Artistaképző Intézet Előadó-művészeti Szakgimnázium bohóc- és artistanövendékei fogják szórakoztatni a nagyérdeműt, de fellép Kabai Alex énekes, aki a Lúdas Matyi a cirkuszban előadás főhősét játszotta, valamint Rezván Niki artistaművész is a kutyáival.

Az érdeklődők ezen kívül összemérhetik, melyikük tud nagyobb óriásszappanbuborékot fújni, az arcfestőben tigrist, pillangót, katicát vagy más mintát festethetnek arcukra, valamint az állatsimogatóban közelebbről megismerkedhetnek olyan jószágokkal, mint kutya, kecske, kakas, nyuszi vagy éppen óriáskígyó.

14 órától pedig aszfaltrajzolóversenyt tartanak, melynek során a gyerekek lerajzolhatják kedvenc cirkuszi élményüket. A győztes a nyereményét az Atlantic Flight – Nagy cirkuszi utazás című vízi cirkusz előadásban fellépő két fókától, Teddytől és Scoobytól veheti át, akik 14:30-kor kilátogatnak a gyermeknapi programra és fotó is készíthető róluk.

Gyereknap alkalmából nem csak a Fővárosi Nagycirkusz előtt tartanak színes programokat, de a Nemzetközi Gyermekmentő szolgálat által szervezett Városligeti Gyereknapon is. Azok a gyerekek, akik mind a hét próbát sikerrel teljesítik, cirkuszjegyet nyernek. Ezen kívül ugyanígy a Városligetben a szerencsekerékkel tehetik próbára a szerencséjüket a gyerekek.