Musical készül a Hófehérkéből

2016 november 19. szombat, 18:34

2017-ben érkezik a Szépség és a Szörnyeteg élőszereplős filmváltozata, melyben mások mellett Emma Watsont és Ewan McGregort is láthatjuk, a bemutató után pedig újabb klasszikus Disney-mese elevenedik meg a filmvásznon: a Hófehérke és a hét törpéből is musical készül.

A Disney nem először nyúl a régi rajzfilmjeihez: két évvel ezelőtt debütált a Hamupipőke élőszereplős verziója, ezt követte az eddigi legnagyobb siker, a Dzsungel könyve, jövőre pedig érkezik a Szépség és a Szörnyeteg, mely az 1991-es, Oscar-díjra is jelölt, animációs film újraértelmezése. Belle-t a Harry Potter-filmek Hermionéja, Emma Watson, míg a Szörnyeteget a Downton Abbey-ből ismert Dan Stevens alakítja.

szepseg02

Mellettük a produkció főbb szerepeiben olyan sztárokat láthatunk majd, mint Luke Evans, Ewan McGregor, Kevin Kline, Gugu Mbatha-Raw és Emma Thompson is. A zene pedig ezúttal is Alan Menkennek köszönhető. A filmet 2017. március 23-án mutatják be a magyar mozik.

A Hófehérkéről egyelőre nem sok hírünk van, de azért a sikert már előre garantálhatja, hogy a produkcióban részt vesz Benj Pasek és Justin Paul, akik a hamarosan debütáló, Emma Stone főszereplésével készült Kaliforniai álom (La la land) zenéjét is szerezték.

V. K. / Színház.org