A Notre Dame-i toronyőr – Veréb Tamással a címszerepben debütál Szegeden

2016 december 06. kedd, 12:22

A Victor Hugo regényéből készült világhírű musical Veréb Tamással a címszerepben, augusztusban debütál a Szegedi Szabadtéri Játékokon.

operett

Megszokhatta már a teljes átalakulásokat Veréb Tamás, aki nemrég a Magyarország legsokoldalúbb előadója címet is elnyerte. A Budapesti Operettszínház fiatal színészének jövő nyáron egy csúf, púpos alak bőrébe kell bújnia. Ő alakítja ugyanis Quasimodo-t, a párizsi Notre Dame híres, rémisztő külseje ellenére csupaszív toronyőrét augusztusban, a Szegedi Szabadtéri Játékokon, ami zeneileg is izgalmas kihívást jelent és kemény felkészülést igénylő szerep.

verebtamas

Veréb Tamás

A fülbemászó Disney-dallamokkal fűszerezett szenvedélyes történet Kerényi Miklós Gábor KERO® rendezésében kerül színre. A Victor Hugo regényéből született musicalt, melyből egyszerre kapunk képet Quasimodo, Esmeralda, Frollo és Phoebus kapitány érzelmeiről és a varázslatos párizsi forgatagról, még sosem láthatta a közönség hazánkban. Különleges lesz a szegedi dóm előtt tartott bemutató a darab életében, hiszen első alkalommal adják elő olyan környezetben, melynek hangulata megidézi a világhírű francia katedrálist is.

szesza

A Notre Dame-i toronyőr augusztus 11-én, 12-én, 13-án, 18án, 19-én és 20-án lesz látható a Dóm téren.

Az előadásra az alábbi helyeken válthatók jegyek:

Az Interticket országos jegyirodai hálózatán, valamint a www.szegediszabadteri.huoldalon, vagy a jegyrendeles@szegediszabadteri.hu email címen.

Országosan: az IBUSZ, Tourinform, Libri jegypénztáraiban

Budapesten: a Budapesti Operettszínház Jegypénztárában, 1065 Budapest, Nagymező u. 17. +36-1/312-4866 jegy@operett.hu,

Agentura Adventure Utazási és Jegyirodában, 1138 Budapest, Váci út 178. +36-1/426-6306 www.agentura.hu

Szegeden: REÖK, 6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 56. Tel.: +36-62/541-205