DVD-n is megjelent A Játékkészítő – A kulisszák mögé pillanthatunk

2016 december 09. péntek, 10:08

Stohl András, Szabó Győző, Kamarás Iván, Nagy Feró, Oroszlán Szonja és Hajdu Steve főszereplésével a moziban éledt újjá tavasszal A Játékkészítő. A film a napokban DVD-n is megjelent.

Pillantás a színfalak mögé:

A DVD-n a Játékkészítő 2015-ös előadásának színfalai mögé is be lehet pillantani a karaoke dalok, a werkfilm és klipek mellett. Nagyon sok néző kérte, így idén akár a karácsonyfa alá is kerülhet A Játékkészítő DVD-változata.

jatekkeszito_hirek_szinhaz

A 2015 karácsonyán nagy sikerrel bemutatott, A Játékkészítő című pop-show-musical felvételeiből készült mesemozit az elmúlt évben majdnem százezren látták. Az első, tisztán magyar „alapanyagból” készült zenés produkció most egy otthoni, családi mozizás keretében újra átélhető.

“A mintegy 24 órai forgatott anyagból összevágva igyekeztünk egy olyan „filmet” készíteni, ami teljes értékűen adja vissza az eredeti, színházi élményt” – mondta Illés Gabriella, a TulipánTündér Produkció vezetője, A Játékkészítő producere.

A meséről:

A “hagyományos” mesehősök attól félnek, hogy elfelejtik őket, hiszen nincs szuperlézerük, nem tudnak gombnyomásra szintet ugrani, nem olyanok, mint modern társaik. Ezért elhatározzák, hogy felkeresnek egy híres videojáték-készítő mestert, hogy belőlük is videojáték készülhessen, mert akkor talán újra népszerűek lennének. Segítséget kérnek egy kisfiútól, Petitől is, aki mindent tud a videojátékokról és együtt indulnak a Játékkészítőhöz, ám az útjuk során váratlan akadályokba ütköznek….