Visszatér a Csoportterápia, a Madách “mjuzikelkámedije”

2017 január 06. péntek, 14:33

Január 7-én, az évadban először látható a RaM Colosseumban a Bolba-Szente-Galambos szerzőhármas darabja, amely a 2011-es bemutató óta a közönség egyik nagy kedvence. A Madách Színház mjuzikelkámedije egy vígjáték a lélekről, esendőségről, vágyakozásról, útkeresésről… azaz rólunk.

A Csoportterápiáról:

Hat vadidegen, három férfi és három nő érkezik egy csoportterápiára. Kezdetét venné az analízis annak rendje és módja szerint, azonban egy apró hiányosság hátráltatja a dolgok szokásos menetét. Hol lehet az orvos?

A váratlan fordulatokban, felismerésekben és mulatságos epizódokban bővelkedő történet során további kérdések merülnek fel. Milyen problémákkal küzd egy operaházi balett-táncos, meddig lehet bírni 10 méterrel a felszín alatt a jeges Dunában búvárfelszerelés nélkül vagy, hogy mi történt Velencében ’85 nyarán…

Fülbemászó dallamok és sziporkázóan szellemes szövegek röpítik a nézőt a mjuzikelkámedi felhőtlen, kacagtató, fényesen csillogó világába, ami ez esetben nem más, mint a Piróth Gyula Művelődési Ház II/6-os terme egy esős csütörtök délutánon.

Az előadásban mások mellett Nagy Sándor, Balla Eszter, Sándor Dávid, Ladinek Judit is látható. A produkció rendezője Harangi Mária.