Megérkezett A Szépség és a Szörnyeteg utolsó előzetese

2017 február 19. vasárnap, 16:45

Március 23-án mutatják be a hazai mozikban a Disney legújabb élőszereplős musical-filmjét. Nemrég megjelent A Szépség és a Szörnyeteg utolsó előzetese is.

A filmben Belle-t Emma Watson alakítja, a zenés produkcióban Dan Stevens, Luke Evans, Kevin Kline, Josh Gad, Ewan McGregor, Stanley Tucci, Ian McKellen és Emma Thompson is szerepet kapott.

Belle (Emma Watson)

A Szépség és a Szörnyeteg Belle varázslatos utazásának története; az eszes, gyönyörű és független ifjú hölgyet kastélyába zárja egy szörnyeteg. Félelmeit leküzdve a lány összebarátkozik új, kényszerű otthona elvarázsolt személyzetével és végül képes lesz arra is, hogy meglássa a gyöngéd, érző szívű herceget a szörnyeteg rettentő külleme mögött.

A Szépség és a Szörnyeteg a Disney animációs klasszikusának élőszereplős adaptációja, amelyben a régi dalok új köntösben hallhatók, megőrizvén az eredeti kísérőzenét, miközben új dalok is felcsendülnek.

A musical soundtrack-jét, a lemezt már nagyon sokan várják, az már kiderült, hogy a filmben énekel mások mellett Ariana Grande, John Legend, Audra McDonald, Celine Dion és Josh Groban.