Március 15-én Egyházi Gézával és Miller Zoltánnal is ünnepelhetünk

2017 március 14. kedd, 16:04

Március 15-én nagyszabású gálaműsorral lepi meg közönségét a Budapesti Showszínház. A Budapesti Kongresszusi Központba meghirdetett két órás koncerten fellép mások mellett Egyházi Géza és Miller Zoltán.

A gálán tizenhat kiváló művész énekli el az elmúlt húsz év legsikeresebb itthon bemutatott musical darabjainak dalait, negyven tagú kórussal és szintén negyven tagú filharmonikus zenekarral kísérve. A show-ra meghívást kapott Brad Vee Johnson, amerikai énekes is, aki a Broadway-t idéző hangulattal és számokkal készül. A Musical Ünnep műsorvezető háziasszonya Xantus Barbara lesz.

A műsorban részleteket hallhatnak majd A Nyomorultak, a Jézus Krisztus Szupersztár, a Rómeó és Júlia, a Vámpírok bálja, az Édes Anna és a Valahol Európában című előadásokból is.

Musical-díjakat is átadnak:

Ezen a koncerten adják át az I. Magyar Musicalvilág Díjakat a legjobb előadóknak és a musical szakma dolgozóinak. A díjakat neves szakújságírók és ismert közszereplők nyújtják át a nyerteseknek.

Így próbálnak a gálára:

Musical Ünnep 2017

Rendező: Tóth Ádám
Produkciós vezető: Turoczi Izabell
Koreográfus: Sallak Petra
Hangmérnök: Hlaszny Ádám
Fénytechnika: Szilágyi Yvett

 Szereplők:

Mahó Andrea, Polyák Rita, Debrei Zsuzsanna, Sári Évi, Gere Orsolya, Baranyai Anna, Bodnár Vivien, Réthy Zsazsa, Nédó Olga, Brad Vee Johnson, Egyházi Géza, Miller Zoltán, Bot Gábor, Kósa Zsolt, Jenei Gábor, Zöld Csaba, Békefi László