Musicalfilm készül Pharrell Williams gyerekkoráról

2017 március 29. szerda, 10:47

Pharrell Williams amerikai énekes-producer gyermekkora inspirálta az Atlantis című musicalfilmet, melyet a Fox stúdió készít.

A Variety és a Hollywood Reporter című amerikai magazinok szerint a filmet Michael Mayer Broadway-rendező jegyzi, de Williams és Mimi Valdes producer cége, az I Am Other is részt vesz a munkálatokban. A vállalat zenével, szórakoztatással, divattal és művészetekkel foglalkozik. A forgatókönyvet Martin Hynes (Toy Story 4) írja.

Pharrell Williams legutóbb A számolás joga című filmben működött közre producerként és zeneszerzőként.
A tízszeres Grammy-díjas zenész 2013-ban a Happy című slágerrel vált világszerte ismertté, a Gru 2 című animációs film betétdaláért Oscar-díjra is jelölték. Williams két ruházati márkának is az alapítója, az Ice Creame-nek és a Billionaire Boys Clubnak.

A zenész a Virginia állambeli Virginia Beachen nőtt fel két öccsével együtt, anyja tanár, apja kétkezi munkás volt. Már fiatal diákévei alatt felfedezte zene iránti szeretetét, több zenekarban is játszott. A gimnáziumi évek alatt barátjával megalapították saját együttesüket, a The Neptunes-t és már érettségi előtt lemezszerződéssel büszkélkedtek. Pharell négy gyermek büszke apukája, felesége idén januárban hármasikreknek adott életet.

Forrás: Színház.org., MTI

 

 
 

Kapcsolódó anyagok