Bagira köszöntötte a tízezredik látogatót a barlangszínházban

2017 május 29. hétfő, 16:27
A fertőrákosi barlangszínház témaparkjának és tanösvényének idei tízezredik látogatójaát köszöntötték A dzsungel könyve című soproni musical szereplői a hétvégén.

A Soproni Petőfi Színház előadásának szereplőivel találkozhattak kicsik és nagyok a fertőrákosi kőfejtőben a gyermeknap alkalmából. A mű népszerű figurái közül a Barlangoló program keretében a látogatók együtt járhatták be a kőfejtőt többek között Mauglival, Tunával, Bagirával, Akelával, Sír Kánnal és Csíllel – vagyis a szerepeket alakító Papp Attilával, Szalay Dórával, Szőcs Erikával, Ács Tamással, Molnár Anikóval, Savanyu Gergellyel, Szlúka Brigittával és Szalay Ákossal.

A népszerű program keretében köszöntötték a barlangszínház témaparkjának és tanösvényének idei tízezredik látogatóját, aki két jegyet kapott ajándékba az Aida című musicalre, amelynek bemutatója június 15-én lesz ezen a játszóhelyen.

Thieme Szilvia  két gyermekével, Szonjával és Frankával, kimondottan azért választotta a hétvégi Barlangoló eseményt, mert találkozni szerettek volna A dzsungel könyve szereplőivel. Ő háromszor nézte már meg a musicalt, gyermekei is látták az előadást, hiszen bérletesei a soproni színháznak és nagyon várták, hogy az egyik kedvencükkel, Bagirával, azaz Szőcs Erika színművésszel vágjanak neki a túrának. Annak pedig  külön örültek, hogy ők lehettek az idei szezon tízezredik látogatói.