Az NBC műsorra tűzi a Jézus Krisztus Szupersztár legújabb verzióját

2017 június 02. péntek, 19:45

A csatorna szórakoztató műsorokért felelős igazgatója, Robert Greenblatt szerződést kötött Andrew Lloyd Webberrel és Tim Rice szövegíróval a világhírű musical 2018-as televíziós, élőszereplős bemutatójáról.

A Jézus Krisztus Szupersztár 2018 tavaszán, húsvétkor debütál. A szereposztásról még nem érkezett hír, de Greenblatt azt ígéri az eredeti rockopera sztárjai közül is részt vesznek majd néhányan a produkcióban.

A show producerei Webber és Rice lesznek, mellettük Marc Platt, Craig Zedon, és Neil Meron irányítja a felvételeket.

A Szupersztár 1970-ben zenei albumként debütált, a darab a Broadwayre egy évvel később érkezett meg. 1973-ban pedig elkészült minden idők egyik legsikeresebb musicalfilmje Ted Neeley-vel, a Jézus Krisztus Szupersztár. 2018 tavaszán pedig újra életre kel a legendás előadás, a zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabját televíziós műsorként is láthatják majd a nézők. Andrew Lloyd Webber és Tim Rice rockoperája forradalmasította a zenés színházat, és olyan kérdéseket vetett fel, amelyek mindmáig érvényesek.

A Jesus Christ Superstar Live! olyan produkciókat követ a sorban az NBC műsorán, mint a Peter Pan Live!, The Wiz Live!, a Grease Live! és a Hairspray Live!.

Színház.org