Reneszánsz Romkocsma is vár a Madách Színház tetőteraszán

2017 június 16. péntek, 15:41

A Szerelmünk, Shakespeare Fesztivál egyik különleges programjára invitáljuk olvasóinkat. A hétvégi Szerelmes Shakespeare előadások után a vendégek esténként a Madách Színház Reneszánsz Romkocsmájában is kikapcsolódhatnak.

A Madách Színház tetőteraszán reneszánsz ételeket és italokat kínálnak, korabeli dalok és dallamok csendülnek föl, valamint reneszánsz táncházat tartanak azoknak a szerencsés nézőknek, akik részt vesznek ezen a késő esti programon. (Rossz idő esetén az eseményt a Művész büfében és a Madách Stúdióban tartják meg.)

Az estek műsorvezetője Hajdu Steve, aki klasszikusnak egyáltalán nem mondható történelemórát is tart, és kultúrtörténeti érdekességeket is elárul.

Fotó: Madách Színház – Mohos Angéla

A teátrum madrigálkórusa – Balog Tímea, Borbély Brigitta, Fellegi Lénárd, Kiss Ernő Zsolt, Nyári Darinka, Porzsolt Éva, Pethő Dorottya, Ruzicska László, Szabó Gyula Győző és Wégner Judit –  és táncosai  – Antoni Arnold, Herczegh Zsuzsa, Horváth Ildikó, Iván Gábor és Pető Szonja – is várják az érdeklődőket

A Madách Színház táncművészei: Vaszilenko Eugenia és Krizsai Dávid. Zenei asszisztens és kórusbetanító: Balog Tímea. Koreográfus: Tihanyi Ákos és Molnár Ferenc. Zenei vezető és karmester: Kocsák Tibor.

Időpontok: június 11., 16., 17, 23., 24., 30., július 1. 14., és 15. 

A Szerelmünk, Shakespeare Fesztivál július 16-ig tart, a programokról ITT tudhatnak meg többet!

 
 

Kapcsolódó anyagok