Az Édes Anna musical és A Csárdáskirálynő is szerepel a Szabadtéri Színpad Csillebérc programjában

2017 június 21. szerda, 14:06

Megnyitotta kapuit a Szabadtéri Színpad a Csillebérci Ifjúsági és Szabadidő Központ területén, ahol június 24-én az Édes Anna című musicalt tűzik műsorra.

Idén nyártól ismét számos színházi előadást, musicalt, zenei fesztivált, koncertet és színvonalas gyerekprogramokat lehet megnézni, megtekinteni a Csillebérci Ifjúsági és Szabadidő Központban, amely a felújított szabadtéri színpaddal, 21. századi hang- és látványtechnikával várja egész nyáron a szórakozni vágyó közönséget.

A felújított színház az Abigéllel nyitotta meg kapuit. Június 24-én érkezik az Édes Anna, végül hónapzárásként az Egri Csillagokat láthatják majd a nézők, zenés formában. Júliusban, augusztusban és még szeptemberben is olyan előadásokkal várják a közönséget, mint az István, a király, a Csárdáskirálynő, A miniszter félrelép, A kaktusz virága, a Jövőre veled ugyanitt, az Óz, a nagy varázsló, a Ludas Matyi, a Csizmás kandúr, A fösvény, vagy A négy muskétás.

Édes Annáról:

Tóth Ádám szerző-rendező Kosztolányi Dezső: Édes Anna című regényét a könnyedebb műfajnak gondolt musical keretében dolgozta fel.  A musical a kiszolgáltatott cselédlány, illetve az árnyként megjelenő többi megalázott és kihasznált lány és a Vizy család sorsán keresztül üzen a mai világnak.