Mamma Mia! – Mától újra a Szegedi Szabadtérin

2017 július 06. csütörtök, 14:24

2014-ben, a Mamma Mia! hazai bemutatójával kezdte meg az együttműködést a Szegedi Szabadtéri Játékok és a Madách Színház.

A világon először a Szegedi Szabadtérin állíthatta színre Szirtes Tamás rendező nonreplika verzióban a szuperprodukciót. 2017-ben pedig ismét a Dóm téren látható a világ egyik legkedveltebb musicalje.

A siker óriási volt, csak a Dóm téren azóta több mint 57 ezren látták az ABBA-musicalt, és mi sem bizonyítja jobban a nézők szeretetét, mint hogy 2017-ben immár a negyedik évad alkalmával tűzik műsorra a darabot.

Az alkotók ígérik: idén is fergeteges diszkóhangulatot varázsolnak a Dóm térre, a buli végén pedig várhatóan most is elkerülhetetlen lesz a közös tánc. A pörgős, vicces, érzelmes musicalben olyan világslágerek csendülnek fel, mint a „Dancing Queen”, a „Knowing Me Knowing You”, a „Super Trouper” és természetesen a „Mamma Mia!”.

Előadások: július 6., 7., 8.

A főbb szerepekben Kováts Krisztát, Sasvári Sándort, Szerednyey Bélát, Molnár Lászlót, Détár Enikőt, Sáfár Mónikát, Simon Boglárkát, Sánta Lászlót láthatják.