Rekord a Madách Színházban! – 476 előadást tartottak idén

2017 július 15. szombat, 14:23

Saját játszóhelyükön, a RaM Colosseumban, a Szegedi Szabadtéri Játékokon, illetve több vidéki helyszínen, az évad folyamán összesen 476 előadáson találkozhatott a közönség a teátrum előadásaival és művészeivel. Nyáron pedig több helyszínen, városban is jegyet válthatnak a Madách Színház produkcióra.

Az idei évadról:

Október 13-án mutatták be Joe DiPietro: Ügyes kis hazugságok című prózai művét Nagy Sándor, Balla Eszter, Kerekes Éva és Szerednyey Béla főszereplésével, Szirtes Tamás rendezésében.

November 18-án Bolba Tamás – Galambos Attila – Szente Vajk: Meseautó című musical comedyje következett, Nagy Balázs, Nagy Sándor, Molnár Nikolett, Simon Boglárka, Szerednyey Béla és Simon Kornél főszereplésével, a rendező Szente Vajk volt.

Meseautó

Február 11-én a RaM Colosseumban mutatták be Patrick Barlow: Ben Hur című komédiáját Szente Vajk rendezésében. Szereplők: Magyar Attila, Nagy Sándor, Simon Kornél, Szerednyey Béla, Pálmai Anna és Trecskó Zsófia.

Június 9-10-én érkeztünk el a Madách Színház évadának nagyszabású eseménysorozatához, a Szerelmes Shakespeare című romantikus komédia premierjéhez, amely a 7 Oscar-díjjal jutalmazott film színpadi változata, és a londoni ősbemutató után először a kontinensen a Madách Színházban került színre non-replica változatban, Szirtes Tamás rendezésében.

A bemutatóval egy időben elkezdődött a Szerelmünk, Shakespeare Fesztivál, amelyen a magyar színházi élet fontos szereplői léptek fel és mutatták meg, mit jelent számukra Shakespeare.

Szerelmes Shakespeare

A július 16-i évadzáró a Madách Színház tervei szerint jó ideig az utolsó évadzáró lesz, hiszen a következő évadban már nem tartanak nyári szünetet, 2018-tól egész évben várják majd előadásaikkal a közönséget.

A nyári előadásokról:

Az idei nyári szünetben pedig szabadtéri színpadokon lehet találkozni a színház legnagyobb sikereivel:

Macskák

Augusztus 14.      Macskák – Siófok, Ügyes kis hazugságok – Debrecen

Augusztus 15.       Ügyes kis hazugságok – Debrecen

Augusztus 17.      Meseautó – Esztergom

Augusztus 18.      Páratlan páros – Tihany

Augusztus 19.       Meseautó – Mosonmagyaróvár

Augusztus 22.       Meseautó – Miskolc, Diósgyőr

Augusztus 24.      Páratlan páros – Siófok

Augusztus 25.      Macskák – Fertőrákos

Augusztus 26.      Macskák – Fertőrákos

Augusztus 27.      Csoportterápia – Fertőrákos

A 2017/18-as évad a Madách Színházban szeptember 7-én indul, a Szerelmes Shakespeare című romantikus komédiával.