Két Webber-musical is visszatér idén nyáron Londonba

2017 július 17. hétfő, 16:08

A londoni Regent’s Park Open Air Theatre-ben idén is láthatják A Jézus Krisztus Szupersztárt, és a brit fővárosban ismét repertoáron szerepel az Evita.

EVITA újra Londonban!

Andrew Lloyd Webber és Tim Rice musicalje augusztus 2-tól egészen október közepéig, 12 hétig szerepel majd a Phoenix Theatre műsorán. Emma Hatton Evita Peront játssza, Che megformálója Gina Marco Schiaretti lesz. Eva Peron, aki hihetetlen mélységekből jött és hihetetlen magasra jutott, és akiről a musical is szól 1952-ben hunyt el, a produkciót halálának 65. évfordulójára állítják ismét színpadra.

A Jézus Krisztus Szupersztár is visszatér

A legjobb musical felújításért Olivier-díjjal jutalmazott Jézus Krisztus Szupersztár tavaly már meghódította a londoni szabadtéri színpad közönségét, 2017-ben pedig ismét megtekinthetik a musicalt, Timothy Sheader rendezésében.

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabjában, Andrew Lloyd Webber és Tim Rice rockoperájában a Regent’s Park Open Air Theatre-ben Jézust Declan Bennett alakítja, Júdás szerepében Tyrone Huntley lép színpadra. Az előadásról az egy évvel ezelőtti bemutató után a legnívósabb brit lapok is pozitív kritikákat közöltek.