Musical előadásokkal várnak a Balatonkenesei Tófesztiválon

2017 augusztus 03. csütörtök, 16:48

Idei nyáron a Balaton partján musical előadásokkal várják a Balatonkenesei Tófesztivál vendégeit. Augusztus 17-19. között Balatonkenesén, a Széchenyi Park szabadtéri színpadán három zenés darabot is megtekinthetnek.

Gyöngyhajú Lány Balladája

Előadások:

Gyöngyhajú Lány Balladája – ExperiDance Production (augusztus 17., 20:30 óra)

Az Omega együttes és az ExperiDance Production több mint fél év gondos tervezés, aprólékos egyeztetés és lázas alkotómunka után Szomor György, Koós Réka, Fésűs Nelly, Lux Ádám, R. Kárpáti Péter, Simon Panna Bogi és Békefi Viktória főszereplésével állította színpadra új darabját, amelyben olyan slágerek hallhatók, mint a Trombitás Frédi, a Régi Csibészek, az Ezüst Eső, a Petróleumlámpa, a Ha én szél lehetnék vagy a Gyöngyhajú lány…

Szép Nyári Nap – Neoton Família Sztárjai (augusztus 18., 20:30 óra)

Műfajukon belül a szakma egyik legnagyobb klasszikusának számító mai napig aktív csapat, minden idők egyik leghallgatottabb művészeti közössége! A hetvenes-nyolcvanas évek egyik legnépszerűbb magyar együttesének harminc körüli magyar nyelvű és tucatnyi angol nyelvű albuma jelent meg.

Legnépszerűbb dalaik alapján „Szép nyári nap” címmel készült musical. Túl vannak számtalan ország több ezer teltházas koncertjén és most lehetőség van rá, hogy egy „szép nyári nap” zárásaként Balatonkenesére  is megérkezzenek… Az előadásban megszólal a Santa Maria, 220 felett, Nyár van,  Don Quijote,  Párizsi lány, Kell, hogy várj, Yo yo, Monte Carlo, Sandokan, Holnap hajnalig…

Nostradamus Világok Vándora – ExperiDance Production (augusztus 19. 20.30 óra)

A Nostradamus – Világok vándora című zenés darabbal az ExperiDance-repertoár leglátványosabb koreográfiáit csavarja meg úgy, hogy a darab egy nagy időutazássá válik országokon és korokon át. A világkörüli út egyik hangulatfelelőse és idegenvezetője Ganxsta Zolee zenész-színész.