Elkezdődött a Mamma Mia! 2 forgatása!

2017 augusztus 23. szerda, 17:22

A Mamma Mia 2: Here We Go Again című filmet 2018. július 19-én láthatják először a hazai mozikban!

A folytatásban természetesen ezúttal is Mery Streep, Pierce Brosnan, Amanda Seyfried, Stellan Skarsgard és Colin Firth játsszák majd a főszerepet. Az ABBA legendás tagjai, Benny Andersson és Björn Ulvaeus, ezúttal is producerként, valamint zeneszerzőként vesznek részt a munkában. De producerként Judy Craymer és Gary Goetzman, míg executive producerként Tom Hanks, Rita Wilson, Phyllida Lloyd, Richard Curtis és Nicky Kentish Barnes is erősíti a stábot.

Megkaptuk a hivatalos fotót is a forgatás első napjáról:

Tíz évvel az első rész bemutatója után tehát újra forog a Mamma Mia, a második részben arra is fény derül, hogy a fiatal Donna (Lily James), hogy ismerkedett meg Sophie leendő apukáival. A történet előre-hátra ugrál az időben, hogy bemutathassa a karakterek múltját.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutatót 2014-ben tartották, azóta is ez a teátrum egyik legsikeresebb darabja.

Az eredeti produkciót először Londonban Judy Craymer, Richard East és Björn Ulvaeus vitte színre a Littlestar előadásaként, a Universal együttműködésével.

A 2008-as Mamma Mia! a Universal stúdió nagy sikere volt, összbevétele csaknem elérte a 610 millió dollárt, és hasonló eredményt remélnek a folytatástól is.

Színház.org

 
 

Kapcsolódó anyagok