Jégvarázs: márciusban premier a Broadwayn!

2017 szeptember 01. péntek, 16:25

Március 22-én mutatják be New York-ban a Jégvarázs musicalt, mely az azonos című animációs filmből készült. A jegyeket már árulják.

A nemrég megjelent kisfilmből az is kiderül, hogy milyenek lesznek a jelmezek:

A Disney legújabb produkciójában a 2013-as filmből megismert slágerek mellett új dalokat is hallhatnak majd a nézők. Az előadás zeneszerzői ezúttal is Kristen Anderson-Lopez és Robert Lopez, a koreográfiát a Tony-díjas Rob Ashford jegyzi, a rendező a szintén Tony-díjas Michael Grandage.

A Broadwayn Elsa-t Caissie Levy, míg Anna hercegnőt Patti Murin alakítja. A St. James Theatre-ben március 22-én tartják a premiert, de a musical már februárban is műsoron lesz.

A Hókirálynő című mese alapján íródott történetben egy gonosz varázslatnak köszönhetően a királyság az örök tél fogságába esik. Anna félelmet nem ismerve a hegyi emberrel, Kristoffal és az ő hűséges rénszarvasával, Sven-nel indul útra, hogy közösen megtalálják testvérét, Elsát, a Hókirálynőt és véget vessenek fagyos varázslatának. Útjukon titokzatos trollokkal és a vicces Olaf nevű hóemberrel is találkoznak…

Színház.org