Álomutazó: Már készülnek a mesemusical jelmezei

2017 szeptember 11. hétfő, 16:37

A két éve bemutatott A Játékkészítő című mesemusical után decemberben érkezik az Álomutazó. A darab készítői most a kulisszák mögé engedtek be minket, megleshetjük, milyen, amikor először találkoznak a szereplők a jelmezeikkel.

Mások mellett Ábel Anita, Radics Gigi, Varga Viktor, Hajdu Steve, Zsédenyi Adrienn, Falusi Mariann és Szabó Győző álltak a fényképezőgép elé, hogy az idén karácsony és újév között színpadra kerülő Álomutazó című mesemusicalre készülve először próbálják fel jelmezeiket.

Hajdu Steve

„A színészek/énekesek most találkoztak először a jelmezeikkel, melyek persze még sokat szépülnek, de már most látható, hogy Bujdosó Nóra jelmeztervező munkái nagyon jól megjelenítették a különböző karaktereket” – mesélte Illés Gabriella, a darab producere. Ábel Anita és Falusi Mariann a történet szerint álomkészítőket alakítanak, Ábel Anita a vicces álmok készítője míg Falusi Mariann a szép álmok felelőse lesz a darabban.

Falusi Mariann

Radics Gigi és Varga Viktor, akik az Álomutazó címadó dalát is éneklik, „reklámarcként” szerepelnek a darabban, az agyturbósítót adják el, ami lehetővé teszi, hogy gyakorlatilag alvás nélkül élhessenek az emberek, mely által hatékonyabbá válik az élet.

 

Radics Gigi próbál

Hajdu Steve a „mesterséges intelligencia” megtestesítője, mindent jobban tud mindenkinél, állandó segítőkészsége mindenkinek az agyára megy, Zséda pedig a főhős, Tomi édesanyja, aki űrhajósként épp egy Mars expedíción vesz részt.

Szabó Győző és Juronics Tamás rendező

Szabó Győző, aki A Játékkészítőben a főhős Malacot játszotta, most ismét egy állat bőrébe bújik. Ő lesz a Bárány, Tomi legjobb barátja és legfőbb segítője. Kissé álomszuszék, de ha akcióra kerül a sor, még a saját gyapja sem állhat az útjába.