Több mint 30 000 néző, több mint 70 elfogyasztott bon-bon – A My Fair Lady 1 éves mérlege

2017 október 06. péntek, 13:36

1 évvel ezelőtt, szeptember 30-án tartották a Centrál Színházban a My Fair Lady premierjét. A mérleg: több mint 30 000 néző, több mint 70 elfogyasztott bon-bon, eltört bakelit lemez és kellemes este Elizával és Higgins professzorral.

Ódor Kristóf és Tompos Kátya, Fotó: Horváth Judit

A musicalben új Freddy-t is köszönthetnek a nézők: a My Fair Lady-ben az idei évadtól Ódor Kristóf játssza majd Eynsford-Hill úr szerepét Rada Bálinttal megosztva.

A Puskás Tamás rendezésében készült előadás főszereplői: Tompos Kátya, Alföldi Róbert, Cserna Antal, Magyar Atilla, Borbás Kati, Pálfi Kata.

Egy legendás darabról:

Eliza Doolittle, a szegény, rongyos virágáruslány egy este belebotlik a különc nyelvészbe, Higgins professzorba, aki könnyelműen fogadást köt: a lányból hat hónap alatt hercegnőt farag. A csodálatos átváltoz(tat)ás kemény munka mindkettejük számára, ám végül lehet, hogy a tanítvány felülmúlja mesterét.

Tompos Kátya és Alföldi Róbert, Fotó: Horváth Judit

Shaw fanyar-szellemes példázata a férfi és a nő örök párviadaláról Lerner és Loewe csodálatos dalaival az egyik legszebb és legnépszerűbb musical. A Centrál Színház My Fair Lady-je friss, szenvedélyes hangnemben meséli újra az ősi mesét, ugyanakkor klasszikus kiállítású előadás káprázatos látványvilággal, nagyzenekari hangzással.

A My Fair Lady a Centrál Színházban októberben és novemberben is repertoáron szerepel.