Sasvári Sándort Pilátus szerepében láthatja a közönség a Jézus Krisztus Szupersztárban

2017 október 13. péntek, 12:20

Október 15-én egy nagyszabású előadás keretén belül láthatják a nézők a Papp László Budapest Sportarénában Andrew Lloyd Webber klasszikus művét, a Jézus Krisztus Szupersztárt a Madách Színház előadásában.

Október 15-én egymás után két alkalommal láthatják Andrew Lloyd Webber és Tim Rice rockoperáját Szirtes Tamás rendezésében – mondta Sasvári Sándor az M1 aktuális csatorna adásában, aki a musical magyarországi bemutatója óta játszik a darabban. Mint hozzátette, a Madách Színházban már jó pár évvel ezelőtt bemutatták a világhírű rockoperát, akkor a teátrum hármas szereposztásban tűzte műsorára a musicalt.

Felidézte, hogy míg 11 éven keresztül Jézust alakította, jelenleg Pilátus szerepében láthatja a közönség. A Budapest Sportaréna színpadán Jézust Tóth Attila, Júdást pedig Serbán Attila alakítja. A monumentális előadás látványos köntösben, élő zenekarral mutatja be a bibliai történetet – tette hozzá.
Sasvári Sándor a sportarénában színpadra kerülő több mint kétórás előadás különlegességének nevezte azt a duettet, melyet Tóth Attilával közösen adnak elő az előadás végén. 

A Webber-rockoperát csak ezen a napon láthatja a közönség a Papp László Budapest Sportarénában, ezt követően a Veszprémi Aréna színpadán mutatják be novemberben.

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja Magyarországra csaknem huszonöt év után tért vissza 2010-ben, amikor a Madách Színház hármas szereposztásban tűzte műsorára a világhírű művet