Csak rock ‘n’ roll Feke Pállal a Soproni Petőfi Színházban

2017 december 04. hétfő, 13:32
Csak rock n’ roll címmel Feke Pál színész-énekes ad koncertet a Soproni Petőfi Színházban február 9-én. A lendületes, látványos produkcióban zenekari kísérettel a legnagyobb magyar előadók, legendás együttesek slágerei hangzanak el.

Feke Pál újra visszatér koncertezni a Soproni Petőfi Színházba, és a sikeres akusztikus, lírai műsorai után, igazi rockos hangzásvilágú, nagy tempót és sok meglepetést ígérő esttel érkezik a leghűségesebb városba.

Az Illés együttestől az LGT örökzöldjein át egészen Cserháti Zsuzsa, Máté Péter, Demjén Ferenc, Zorán és Charlie egy-egy ikonikus számáig hallhatnak majd dalokat a nézők, melyekkel a nagy legendák előtt tisztelegnek és megmutatják, a rock ‘n’ roll életérzést: annak színes, határok nélküli szabadságát, lendületét, mindenkire ható erejét.

Feke Pál nagy bulit ígér a közönségnek, s ehhez az élményhez olyan zenészeket választott, akik a műfaj legjobbjai. Kékkői Zalán és Kozma Norbi gitáros is fellép az esten, a basszusgitáros Takács Roland “Kanóc” lesz, a doboknál Szabó Tamás ül majd és természetesen a billentyűknél a régi barát és szerzőtárs, Sebestyén Áron foglal majd helyet.