A Macskák című musical előadásán elszabadult egy kutya

2017 december 07. csütörtök, 16:19

A Broadwayn futó nagysikerű Webber musical egyik előadásán bizarr jelenetnek lehettek szemtanúi a nézők: elszabadult a közönség soraiból egy segítő kutya, és megkergetett egy “macskát”, Mackenzie Warren színésznőt.

Szerencsére senki nem sérült meg, ugyanis az egyik jegyszedő közbelépett és megfogta a vakvezető kutyust, akit gazdája visszakapott azonnal. A színház közleménye szerint ezután rendben folytatódott az előadás. A produkciót utoljára december 30-án láthatják a nézők New York-ban.

Macskák a Broadwayn, Fotó: myentertainmentworld.ca

35 évvel ezelőtt, 1982. október 7-én mutatták be a Broadwayn Webber világhírű musicaljét, mely azóta az egész világot meghódította. A Broadway történelmének egyik legjelentősebb produkciója hét Tony-díjat nyert, és több mint 250 országban játszották eddig.

A Madách Színházban is hamarosan jubileumi Karminca-bál lesz. A Madách Színház 1983. március 25-én mutatta be a Macskákat Szirtes Tamás rendezésében és Seregi László koreográfiájával, közvetlenül a londoni ősbemutató után. Az eltelt 35 évben az előadás majdnem 1500-szor került színre.

Macskák a Madách Színházban

Az eltelt több mint három évtizedben sok szereposztást megért a Macskák: a különböző szerepekben összesen több mint 200 művésznek tapsolhatott a közönség. Jövőre, március 25-én a magyar színháztörténetben ismét egyedülálló jubileumhoz érkeznek: ezen a napon lesz 35 éves a Madách Színház Macskák című előadása, és ezen a napon reményeik szerint újra a színpadon köszönthetjük az egykori Macskák-szereplőket is.