Gasztromusical film készült Balla Eszter és Bereczki Zoltán főszereplésével

2017 december 08. péntek, 8:00

December 14-én mutatja be a Duna Tv a Madarász Isti rendezésében készült Egy szerelem gasztronómiája című musicalt, amelyben Balla Eszter és Bereczki Zoltán játssza a főszerepet.

Vajon mi lehet az édes romantikus gasztrovígjáték receptje?

Végy egy marcona sztárséfet, adj hozzá egy gátlásos könyvvizsgálólányt. A szívüket főzd puhára és hosszan kavard a félreértéseket. Fűszerezd őket az elmúlt évtizedek legízletesebb slágereivel, egy csipetnyi szteppel és sok tánccal. Melegen ajánljuk!
A romantikus, mai történetben olyan slágereket hallhatunk, mint a Nem leszek a játékszered, Szeretlek is meg nem is vagy a Hadd főzzek ma magamnak.

Bereczki Zoltán és Balla Eszter

A történetről:

Egy excentrikus, de zseniális séf (Bereczki Zoltán) étterme a csőd szélére kerül. A bank által kiküldött hitelelbíráló (Balla Eszter) meghódítása az egyetlen út a hőn áhított hitel megszerzésére, ám ő távolról sincs elájulva a nárcisztikus szakácstól. Azonban – mint oly sokszor – most is közbeszól a szerelem…

Madarász Isti a filmről korábban így nyilatkozott: „A nézők vágynak a könnyed, humoros formában előadott szerelmi történetekre. A 60-as és 70-es évek népszerű tévéfilmjei is egyszerűen átélhető, a közönséghez közel álló, szerelmi bonyodalmakat, humoros formában feldolgozó történetek voltak. Mi ezt a hagyományt szeretnénk feléleszteni 21. századi ritmusban, modern köntösben, a mai közönség ízléséhez és elvárásaihoz igazítva”

Balla Eszter és Bereczki Zoltán mellett a filmben Gazsó György, Csomós Mari és Benedek Miklós játsszák a főbb szerepeket.

Forrás: Port.hu, Színház.org, Index.hu