Barbra Streisand: „Imádok alkotni, de nem szeretek ismételni”

2017 december 14. csütörtök, 16:03

December 8-án megérkezett Barbra Streisand The Music… The Mem’ries…The Magic! címre keresztelt koncertalbuma, melyen azonos című, 2016-os, 13 várost érintő, észak-amerikai turnéjának anyaga hallható.

A koncertlemezen Barbra legemlékezetesebb albumairól szerepelnek slágerek, például a Funny Girl, a Funny Lady, a Yentl, a Star Is Born kiadványok dalai, egy Jamie Foxx-szal közös, kivételes duett, valamint ritkaságok és újdonságok.

„Két verziót készítettünk a CD-ből. Az egyik alapvetően a koncert műsorát tartalmazza. A másikon, a deluxe változaton olyan dalok is helyet kaptak, amiket azért adtam elő, hogy kipróbáljam őket. Azt hiszem, 5 ilyen extra dal van. A menedzserem hívta fel rá a figyelmem, hogy hat évtizedben született listavezető albumom, s ez adta az ötletet ahhoz, hogy mindegyikről tegyünk rá egy-egy szerzeményt. A deluxe változat második lemeze merészebb, vadabb. Olyan számok kerültek rá, amiket sosem volt lehetőségem élőben előadni. Amit a legjobban szeretek a koncertezésben, az a koncert megteremtése. Imádok alkotni, de nem szeretek ismételni” – mesélte az énekesnő a friss kiadványról.