Jön a 100. Óz, a csodák csodája a Vígszínházban

2017 december 27. szerda, 13:41

A Vígszínházban sok izgalmas előadással készültek az ünnepi időszakban is. Az Óz, a csodák csodájában Bádogemberként már Zoltán Áron is egy saját szívre vágyik, és kíséri Dorothy-t a sárga köves úton.

A Vígszínházban zenés produkciókkal is találkozhatnak karácsony és szilveszter között. A padlás Rádiósaként Ember Márk lépett először színpadra karácsony előtt, ahol Hercegként debütált Szántó Balázs egyetemi hallgató is. Wunderlich József legközelebb január 21-én látható Rádiósként, ezentúl Ember Márkkal felváltva játsszák ezt a szerepet.

fotó: Szkárossy Zsuzsa

Jubileum a Vígben:

December 27-én délelőtt 100. alkalommal haladnak végig a sárga köves úton Dorothy és barátai! Az Óz, a csodák csodája csapata jubileumot ünnepel. Az előadás különleges látványvilágú díszletét Kentaur álmodta meg, a bűbájos jelmezeket Benedek Mari, a káprázatos bábokat pedig Hoffer Károly. Az Óz bábrendezője Ellinger Edina, az előadás koreográfusa Juronics Tamás.

A világhírű dalok, az ismert és szeretett figurák izgalmas színházi kalandot ígérnek mindenkinek! Nem mese: ez az előadás valóban a csodák csodája és immár 100. alkalommal lesz látható.

A Pál utcai fiúk

A zenés produkciókból nem lesz hiány a következő napokban sem, hiszen december 30-án és 31-én A Pál utcai fiúk lesz műsoron a Vígszínházban.